De gezichten achter Constent Marketing

Een jong team met een passie voor marketing en media!

Constent marketing

 

Wij van Constent Marketing werken elke dag met een persoonlijke aanpak. Ons doel is jouw bedrijf zichtbaar te maken! Dit vanuit de overtuiging dat als je gericht consistent kwalitatieve content blijft produceren, de naamsbekendheid gaat groeien en daardoor ook de omzet gaat stijgen.

Bij Constent Marketing staat kwaliteit boven kwantiteit. Dit maken wij waar door elke dag samen te werken met een creatief team vol met gespecialiseerde professionals.

Binnen dit team met jaren lang ervaring heeft iedereen zijn eigen specialisatie. Een technische webdesigner zal dus nooit jouw sales teksten schrijven! Iedereen doet enkel waar hij/zij het beste in is. Door middel van deze werkwijze kunnen wij kwaliteit garanderen. 

Ben jij het zat om enkel als klant gezien te worden? Wil jij echt verder worden geholpen met jouw probleem? 

Wij onderscheiden onszelf door de persoonlijke aanpak en de op maat gemaakte producten. Jij wordt weer zichtbaar!

 

Ons team

Even voorstellen

Sten

Eigenaar

Marga

Marga

Social Media Manager

Jochem

Stagiair

Lisa

Stagiair

”Sten en zijn team zijn zeer kundig in het schrijven van goede teksten. Ze zijn erg goed bereikbaar en leveren snel!’’

5
TweakTheWeb

”Creatief media/ marketingbureau waarbij de klant op 1 staat! Zeer tevreden over de diensten van Constent Marketing.’’

5
Noro Klussenbedrijf
logo bas dijkstra

“Bedankt voor alles Sten!
Deze mannen luisteren goed naar je en denken met je mee.
Niet uit op je geld, maar als doel je ECHT te helpen met het opzetten of verbeteren van je bedrijf.
Stuur ze eens een berichtje. Trust me, het is het waard!”

5
Bas Dijkstra Personal Training

Voor mijn bedrijf ‘De Wijngasten’ was ik opzoek naar een marketeer die een strakke moderne website kon maken die bij mijn uitstraling past. Hierbij kwam ik bij Constent marketing. Ze hebben mij geholpen en hebben een fantastisch resultaat neergezet. Op dit moment doet constent marketing de ontwerpen voor mijn visite kaartjes en flyers. En in de toekomst zullen zij mij helpen met de social media marketing en google.

Kortom waanzinnige resultaten met fijne communicatie! Dank hiervoor!

5
Bas Britstra
Margot Hoofs

“Een website laten bouwen is een heel persoonlijk proces heb ik gemerkt. Sten heeft de kwaliteit dat hij bouwt in mijn tempo, dat hij vragen stelde zodat ik verder kon in het meedenken en vormgeven van de website. Sten kan goed luisteren naar mijn wensen en bouwt net zo lang totdat ik echt tevreden was. Samen zijn er momenten geweest waarop we door de website heen zijn gegaan en zowel Sten als ikzelf hebben feedback gegeven. Ook als Sten zelf niet tevreden over iets is, laat hij dit weten. De verandering worden heel snel doorgevoerd zodat je thuis mee kan kijken naar de nieuwe vormgeving. Sten lijkt 24 uur te werken en dat maakt het samenwerken ook prettig.
Sten kijkt ook verder dan alleen de vormgeving en de wensen van de klant. Hij zoomt uit omdat het doel is dat je vindbaar bent voor een bepaald publiek en ook daarin denkt hij mee.”

5
Margot Hoofs
logo sam

"Creatief marketing bureau die meedenkt met de klant. Online en offline! Goed met communicatie en fijn om mee samen te werken. Zeker een aanrader!"

5
Sam Van der Jagt

Stuur ons een bericht!

Neem gerust contact op

Telefoon

Kantoor

Haarlemmerstraat 5, 2182
HA Hillegom