Selecteer een pagina

De gezichten achter Constent Marketing

Twee jonge ondernemers met een passie voor marketing en sales.

Constent marketing

 

Wij van Constent Marketing werken elke dag met een persoonlijke aanpak. Ons doel is jouw bedrijf zichtbaar te maken! Dit vanuit de overtuiging dat als je gericht consistent kwalitatieve content blijft produceren, de naamsbekendheid gaat groeien en daardoor ook de omzet gaat stijgen.

Bij Constent Marketing staat kwaliteit boven kwantiteit. Dit maken wij waar door elke dag samen te werken met een creatief team vol met gespecialiseerde professionals.

Binnen dit team met jaren lang ervaring heeft iedereen zijn eigen specialisatie. Een technische webdesigner zal dus nooit jouw sales teksten schrijven! Iedereen doet enkel waar hij/zij het beste in is. Door middel van deze werkwijze kunnen wij kwaliteit garanderen. 

Ben jij het zat om enkel als klant gezien te worden? Wil jij echt verder worden geholpen met jouw probleem? 

Wij onderscheiden onszelf door de persoonlijke aanpak en de op maat gemaakte producten. Jij wordt weer zichtbaar!

 

”Sten en Sander van Constent Marketing zijn zeer kundig in het schrijven van goede teksten. Ze zijn erg goed bereikbaar en leveren snel!’’

TweakTheWeb

Even voorstellen

Sten

Sten

Altijd al bezig geweest met ondernemen. Het was dan ook een logische stap om samen met een goede vriend te gaan ondernemen in wat wij leuk vinden. Meedenken met de klant, mooie producten realiseren en écht resultaten behalen dat is waar ik energie van krijg!

Contact ons

Wij staan 24/7 klaar voor jou!

Nederland

KVK: 77715691

Neem vrijblijvend contact op.